На річці Дністер проведена акція "Fishing for litter"


16.11.2019

    16 листопада ГО “Українська асоціація захисту моря від забруднень” (UKRMEPA) спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація рибалок України», за підтримки співробітників Нижньодністровського національного парку, Одеського рибоохоронного патрулю, а також за участю рибалок-любителів провели акцію «Fishing for litter» в рамках реалізації проекту ZEWSGES на р. Дністер в районі с. Маяки Білгород-Дністровського району.
Окрема вдячність за підтримку акції Депутату Біляївської районної ради, заступнику голови правління РСК «Придністровець» Шевченко Андрію Феодосійовичу

     Акція була спрямована на вилов покинутих знарядь вилову риби, а також сміття (у т.ч. пластикових відходів).
У акції взяли участь близько 50 осіб, які зібрали понад 100 мішків сміття, у тому числі вилучені з річки сітки довжиною понад 50 м.

 

Новини

28.12.2020

Переможці конкурсу малюнків отримали свої нагороди!

Любі друзі!
Ми вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Поспішаємо повідомити що переможці конкурсу малюнків присвяченому Дню Екології отримали свої нагороди від ГО "УКРМЕПА", Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаменту освіти і науки Одеської міської ради. Дякуємо всім учасникам та бажаємо творчих успіхів!

Читати далі

22.12.2020

Нагородження переможців конкурсу «Екологія Чорноморського узбережжя м. Одеса»

... як відомо цієї весни ми проводили спільно з Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаментом освіти і науки Одеської міської ради конкурс присвячений Дню Екології. Але через карантинні обмеження так і не змогли урочисто нагородити наших талановитих переможців! Тому хочемо вручити нагороди напередодні Нового Року кожному окремо ...

Читати далі