Відбулась акція на пляжі Крижанівський (м. Одеса, Суворовський район)


22.01.2020

   22 січня УКРМЕПА в рамках реалізації проекту ZEWSGES BSB_257 проведено чергову акцію з прибирання пляжу Крижанівський (Суворовського району м.Одеса). За підтримки учнів Одеського навчально-виховного комплексу “Гімназія №7 – спеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням англійської мови” Одеської міської ради Одеської області.

   Нам вдалося зібрати 10 мішків пляжного сміття (загальною вагою близько 50 кг).
Всі учасники акції за 100% проявили самовіддачу під час прибирання пляжу!

   Особлива подяка керівництву Суворовської районної адміністрації міста Одеса за підтримку в проведенні акцій; дякуємо компанії “Одесскомунтранс” за надання сміттєприбиральної техніки; дякуємо ЧАО “Третій автобусний парк” за організацію трансферу учнів.
Фотозвіт додається.
Далі буде ….
Приєднуйтесь !!!

 

Новини

28.12.2020

Переможці конкурсу малюнків отримали свої нагороди!

Любі друзі!
Ми вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Поспішаємо повідомити що переможці конкурсу малюнків присвяченому Дню Екології отримали свої нагороди від ГО "УКРМЕПА", Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаменту освіти і науки Одеської міської ради. Дякуємо всім учасникам та бажаємо творчих успіхів!

Читати далі

22.12.2020

Нагородження переможців конкурсу «Екологія Чорноморського узбережжя м. Одеса»

... як відомо цієї весни ми проводили спільно з Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаментом освіти і науки Одеської міської ради конкурс присвячений Дню Екології. Але через карантинні обмеження так і не змогли урочисто нагородити наших талановитих переможців! Тому хочемо вручити нагороди напередодні Нового Року кожному окремо ...

Читати далі