Акція «Fishing for litter» відбулась на річці Дністер вдруге


08.08.2020

   08 серпня 2020 року ГО “Українська асоціація захисту моря від забруднень” провела акцію «Fishing for litter» на р. Дністер в районі с. Маяки Білгород-Дністровського району.

 

  В акції прийняли участь представники Всеукраїнської громадської організацієї «Асоціація рибалок України», співробітники Нижньодністровського національного парку та Одеського рибоохоронного патрулю, а також рибалки-любителів.

Також акцію підтримали три медіа-представництва- телеканал «НАШ» (https://www.youtube.com/watch?v=KFC-bYDsKQ8&feature=youtu.be), телеканал «Медіа-інформ» (https://youtu.be/bRUNsW7VFN4) та телеканал «Перший» (http://1tv.od.ua/news/37483, https://www.youtube.com/watch?v=GRtc-tAbExY).

 

   Всього в акції взяли участь  52  особи , які зібрали близько 70 мішків сміття, загальною вагою 700 кг у тому числі вилучили з річки сітки довжиною понад 30 метрів.

Фото з акції «Fishing for litter»

Новини

28.12.2020

Переможці конкурсу малюнків отримали свої нагороди!

Любі друзі!
Ми вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Поспішаємо повідомити що переможці конкурсу малюнків присвяченому Дню Екології отримали свої нагороди від ГО "УКРМЕПА", Департаменту екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаменту освіти і науки Одеської міської ради. Дякуємо всім учасникам та бажаємо творчих успіхів!

Читати далі

22.12.2020

Нагородження переможців конкурсу «Екологія Чорноморського узбережжя м. Одеса»

... як відомо цієї весни ми проводили спільно з Департаментом екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради та Департаментом освіти і науки Одеської міської ради конкурс присвячений Дню Екології. Але через карантинні обмеження так і не змогли урочисто нагородити наших талановитих переможців! Тому хочемо вручити нагороди напередодні Нового Року кожному окремо ...

Читати далі